LocalTV


LOMMEL
 

Wie is Will Dekoninck

Ik kreeg enkele verzoekjes om een stukje over mezelf te schrijven, te vertellen wie ik  ben en hoe het komt dat ik film. Maar  wat vind ik teksten schrijven toch vreselijk moeilijk! En helemaal als  het over mezelf moet gaan, dat lijkt dan meteen weer zo ... hoe zal ik  het zeggen ... zo opdringerig? Maar zo af en toe moet je toch iets doen  waar je jezelf niet zo vertrouwd mee voelt. Ik heb me dan ook laten  overtuigen dat er echt mensen zijn die het leuk vinden om iets over mij  persoonlijk te lezen.
Nou... vooruit dan maar!

Mijn naam is Will, en mijn grootste hobby’s zijn filmen en fotografie.
Ik ben begonnen met fotograferen in mijn jeugdjaren, en de foto’s zelf te  ontwikkelen en af te drukken. Daarna ben ik met de super8 filmen  begonnen, dan met video en tenslotte met digital Video.
Na met pensioen te gaan ben ik in een project gestapt dat nu LommelTV genoemd is.
Voor LommelTV heb ik vele films gemaakt: documentaires, toneel,  persvoorstelling en sportuitzendingen. Ik heb interviews gefilmd met:  Ivo Niehe, Jan Smit, Paul van Vliet, Bart Peeters en vele andere Vlaamse en Nederlandse artiesten.
Ik heb dit altijd met volle overgave gedaan, maar nu vond ik het tijd om eens voor me zelf te beginnen.

Ik woon in een omgeving die me inspireert om steeds weer iets nieuws te filmen.
Als ik buiten ben zie ik veranderingen in de natuur. Of ik zie vogels of  andere dieren hun eigen gekke, leuke, vreemde dingetjes doen. Zo mooi  allemaal! 
Lommel is een natuurlijk ondernemende stad, waar je een uitgebreid recreatief en toeristisch aanbod vindt en waar je gezellig  kunt vertoeven. Vele evenementen & activiteiten organiseert de stad dus er is veel te beleven.

De inwoners van de Stad Lommel, en omgeving hebben meer behoefte aan lokale informatie. Wij willen er voor zorgen dat er  regelmatig een nieuw actueel onderwerp te zien is op deze site. Zo blijft u op de hoogte!!

Het streven is om regelmatig een nieuw filmpje op de website te plaatsen.
Dus vrijwilligers zijn welkom. Uiteraard kunt u elk filmpje van de site bij mij bestellen. Men kan ook een vooraankondiging van uw evenement laten  plaatsen op de site, vraag naar de voorwaarden.

Ik geniet elke dag van mijn werk en besef dat ik een  bevoorrecht mens ben, omdat ik steeds weer de kans krijg om nieuwe,  eigen ideeen uit te werken!

Ik hoop van harte dat jullie daaraan ook veel plezier beleven!

Will

 

 

Willy Dekoninck

Willy Dekoninck aan het filmen

Will Dekonick met Paul van Vliet

Will Dekonick met Philip Geubels

 

 

 

 

 

 

       DISCLAIMER  |     WILLY DEKONINCK   |    ADVERTENTIEMOGELIJKHEDEN     |          Volg ons op Facebook      Mail ons              design: Claudia Kuyken 


Diverse modellen weckpotten van het merk weck

 

rolluikshop-logo

 

Koen Ulenaers Masters Chocolates Lommel